link: terug naar de welkomstpagina
 
Problemen met uw hond?

Een hond met gedragsproblemen is geen fijne huisgenoot.
Onze gedragsbegeleidster kan u persoonlijk adviseren in het oplossen van het probleem.


Tip van de maand

Hou de site in de gaten voor onze volgende informatie avond.


Informatie     

Geef uw pup vlak voordat u naar de cursus gaat geen of heel weinig eten. Het is voor een pup niet fijn om met een volle maag aan het werk te moeten. Dezelfde regel geldt ook als u thuis met uw pup oefent.

Laat de pup voor de les uit zodat hij zijn behoefte kan doen, maar zorg ervoor dat de pup nog voldoende energie voor de cursus overhoudt. Dit geldt ook als u thuis met uw pup oefent. Als er op het veld toch een "ongelukje" gebeurd kunt u dat met een van de spades die links tegen het hek staan opruimen in de emmer met plastic zak die er bij staat. Zorg ook onderweg dat u altijd een plastic zakje bij heeft om "ongelukjes" op te ruimen.

Honden moeten op de parkeerplaats en op het trainingsveld aangelijnd zijn. Tijdens de les mag de hond alleen los als de instructeur/-trice dat van u vraagt.
Belangstellenden kunnen tijdens de lessen op de bank aan de zijkant meekijken. Kinderen zijn op het midden van het trainingsveld niet toegestaan. Wij hebben voor de toeschouwers verse koffie in de schuur. Het terrein buiten de parkeerplaats en het trainingsveld is privé. De eigenaar is u dan ook dankbaar als u dit respecteert.

Als u een keer verhinderd bent, kunt u dat van tevoren melden bij uw instructeur/-trice of bellen met het hondentrainingscentrum: 06-25487510
link naar de website van FarmFood link naar de website van Dierencentrum Mere link naar de website van Behendigheid ZON